Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  «Με γεια τον σκύλο…» – Σφοδρή επίθεση της «Καθημερινής» στον Μητσοτάκη με αποκάλυψη που θα συζητηθεί

  «Αιχμές» κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την υιοθεσία του αδέσποτου Peanut, του γλυκού κούταβου που προστέθηκε στους ένοικους του Μαξίμου, αφήνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Φραντζεσκάκης.

  Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» με τίτλο «Με γεια τον σκύλο!», ο Γ. Φραντεσκάκης εκφράζει διάφορες αντιρρήσεις σχετικά με την όλη διαδικασία της υιοθεσίας του σκυλιού από τον Κ. Μητσοτάκη, με βασικότερη όλων ότι το καταφύγιο αδέσποτων όπου βρέθηκε ο Peanut δεν έχει άδεια.

  Γράφει, συγκεκριμένα: «Πολύ περισσότερο όμως με πειράζει η περιφρόνηση στους θεσμούς. Από ένα θεσμικό πρόσωπο. Διπλό το πλήγμα. Με πειράζει που διαλέξατε ένα μη αδειοδοτημένο καταφύγιο για να αναζητήσετε τον νέο τετράποδο ένοικο του μεγάρου. Ένα αυθαίρετο καταφύγιο ζώων, το οποίο επισκεφθήκατε, διαφημίσατε στη Δημόσια Τηλεόραση και πριμοδοτήσατε πολιτικά, την ίδια στιγμή που στη δημόσια διαβούλευση εκτίθεται ένα νομοσχέδιο με υποσχέσεις για περισσότερη νομιμότητα, για οργάνωση και νοικοκύρεμα, για πάταξη της παρανομίας. Αυτής της παρανομίας για την οποία εγκαλούνται όλες οι κυβερνήσεις –όχι μόνο η δική σας– από τότε που η φιλοζωία έγινε αρκετά ευδιάκριτη ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον της πολιτικής. “Για καλό” πιστέψαμε στην αρχή· τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος».

  Προσθέτει, δε, ότι «με πειράζει που κάνατε σημαία την ανάγκη αναδοχής ενός αδέσποτου, με έναν τρόπο που σας τοποθέτησε με σαφήνεια στο πλευρό της μιας παράταξης. Όσοι επιχαίρουν γι’ αυτό αδυνατούν να καταλάβουν πόσο τραγικό λάθος κάνουν. Πόσο κόντρα στην επιδιωκόμενη είναι η τελική ανάγνωση. Ένας πρωθυπουργός που μεροληπτεί όχι μόνο δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος μιας ιδέας. Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ