Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μήνυμα Πούτιν: Το τελικό αποτέλεσμα της στρατιωτικής επιχείρησης θα είναι νικηφόρο

  Ως θετική αποτιμά την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σε ένα πρώτο σχόλιο για την κατάληψη του Soledar και την περικύκλωση του Bakhmut.
  Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως το τελικό αποτέλεσμα των εχθροπραξιών θα είναι νικηφόρο και αξιολόγησε θετικά το momentum της ειδικής επιχείρησης.
  Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-1 ο αρχηγός του ρωσικού κράτους εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Ρώσοι στρατιώτες θα ευχαριστήσουν και πάλι όλους με τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους.
  «Το momentum είναι θετικό. Όλα εξελίσσονται βάσει του σχεδίου του υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου.
  Και ελπίζω ότι οι στρατιώτες μας θα μας ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά με τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους», σημείωσε ο Putin την Κυριακή (15/1/2023).

  Επιτεύχθηκαν οι στόχοι της 14ης Ιανουαρίου

  Νωρίτερα την Κυριακή (15/1), το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στο στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου της Ουκρανίας και σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στις 14 Ιανουαρίου 2023.
  Όπως τονίστηκε από το υπουργείο, επλήγησαν με ακρίβεια οι επιλεχθείσες εγκαταστάσεις και οι στόχοι επιτεύχθηκαν.
  Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσης την ολοκλήρωση της επιχείρησης για την απελευθέρωση του Soledar το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου 2023.
  Η πόλη είναι σημαντική για τη συνέχιση μιας επιτυχημένης επίθεσης στην κατεύθυνση του Donetsk.
  Σύμφωνα με τους Ρώσους, η απόκτηση του πλήρους ελέγχου αυτού του οικισμού θα καταστήσει δυνατή την αποκοπή των γραμμών ανεφοδιασμού των Ουκρανών στρατιωτών στο Bakhmut, τον αποκλεισμό και τη μεταφορά των εχθρικών στρατευμάτων από την περιοχή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ