Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μήνυμα Πούτιν για τις σκληρές κυρώσεις στη Ρωσία: «Η Δύση είναι μία αυτοκρατορία ψεμάτων» (vid)

  Νέο μήνυμα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οποίος μετά τις σκληρές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα του μετά την επέμβαση στην Ουκρανία, δήλωσε πως «η Δύση είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων».

  Ο Ρώσος πρόεδρος συγκάλεσε συνάντηση για την οικονομία της Ρωσίας το πρωί της Δευτέρας (28/2), ώστε να συζητηθούν οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα.

  «Σας προσκάλεσα να μιλήσουμε για θέματα που σχετίζονται με την οικονομία, τα οικονομικά. Ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς (Μισούστιν) κι εγώ συζητήσαμε αυτό το θέμα. Εννοώ, φυσικά, εκείνες τις κυρώσεις από τη Δυτική κοινότητα, η οποία είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων, που προσπαθούν να επιβάλλουν στη χώρα μας», είπε ο Πούτιν.

  Οι δηλώσεις Πούτιν, σύμφωνα με το Reuters, έρχονται στη δημοσιότητα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Κιέβου και Μόσχας στη Λευκορωσία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ