Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Λεπέν: Λάθος η επιβολή κυρώσεων από τη Γαλλία στη Ρωσία

  Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Εθνοσυνέλευσης (RN), Μαρίν Λεπέν, επέκρινε την επιβολή κυρώσεων από τη Γαλλία κατά της Ρωσίας.

  Η Λεπέν είπε ότι η Γαλλία έκανε ένα γεωπολιτικό λάθος επιβάλλοντας παράλογες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, γράφει το Euronews Serbia.

  Σύμφωνα με την Λεπέν, η πολιτική της ΕΕ γίνεται ιμπεριαλιστική, δείχνοντας ότι πολλά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν αρχίσει να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά συμφέροντα.

  Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στις εκλογές του Ιουνίου στη Γαλλία το κόμμα της κέρδισε σε 80 εκλογικές περιφέρειες, κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία αυτής της πολιτικής δύναμης.

  Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κέρδισε την ακροδεξιά αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν με σαφή διαφορά στις εκλογές του Απριλίου.

  Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν παραδέχτηκε την ήττα, αλλά είπε ότι θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα ενάντια στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ