Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Λαβρόφ: «Η Δύση είναι δικτάτορας – Πλέον θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των δεσμών μας με την Κίνα»

  Ως δικτάτορα χαρακτήρισε την Δύση ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και δήλωσε ότι η Μόσχα θα εξετάσει τυχόν προτάσεις για αποκατάσταση των σχέσεών της με τη Δύση και θα σκεφτεί κατά πόσο χρειάζεται κάτι τέτοιο, όμως έτσι κι αλλιώς θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δεσμών με την Κίνα.

  Επέμεινε ότι στόχος της Ρωσίας πλέον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών της με την Κίνα. «Τώρα που η Δύση έλαβε ‘θέση δικτάτορα’, οι οικονομικοί δεσμοί μας με την Κίνα θα αναπτυχθούν ακόμη ταχύτερα», είπε ο Λαβρόφ.

  Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία ξεπερνάει ένα πολύχρονο σύνδρομο που την διακατείχε για αιώνες, από πριν και από τον καιρό του Μεγάλου Πέτρου, με βάση το οποίο επιζητούσε την αποδοχή της Δύσης και την ένταξή της στον δυτικό τρόπο ζωής.

  Αυτό είχε για τους Ρώσους ένα είδος συμπλέγματος καθώς στην πραγματικότητα με όρους διαβίωσης και επιβίωσης ουδέποτε είχαν ανάγκη την Δύση αφού έχουν υπερεπάρκεια σε τρόφιμα, ενέργεια και πρώτες ύλες.

  Παρόλα αυτά η οικονομία τους είχε δομηθεί προς τις εξαγωγές αυτών των αγαθών πλέον αυτά θα γίνονται προς την Ανατολή και η ρωσική οικονομία θα στραφεί πρωτίστως στην ικανοποίηση των πολιτών της.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ