Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Κυνική δήλωση Σόιμπλε για το βαρύ τίμημα που πλήρωσαν οι Έλληνες και τις «αναγκαίες» μεταρρυθμίσεις

  «Η Ελλάδα έκανε όλες τις μεταρρυθμίσεις που ήταν απαραίτητες για να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της. Ακόμη και αν αυτό ήρθε με ένα υψηλό τίμημα για τους πολίτες της», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist.

  Ο τωρινός πρόεδρος του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου της Γερμανίας απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στον σωστό δρόμο μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου προγράμματος προσαρμογής το 2018, τόνισε ότι ότι η Αθήνα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για να κερδίσει ανταγωνιστικότητα.

  Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είμαι πάντα υπέρ της ενότητας της ΕΕ και των χωρών οι οποίες τιμούν τις δεσμεύσεις τους προς τους εταίρους της και τους κοινούς δημοσιονομικούς κανόνες που έχουμε θεσπίσει και θα επανέλθουν μετά το τέλος της πανδημίας».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ