Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Κεραυνοί κατά του Ζελένσκι από τον πρώην σύμβουλο άμυνας των ΗΠΑ: «Δεν είναι ήρωας, είναι μαριονέτα»! (vid)

  Ο Συνταγματάρχης και τέως υψηλόβαθμος σύμβουλος του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ, Douglas Macgregor εμφανίστηκε στο Fox Business για να σχολιάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι θέσεις του ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

  Ο συνταγματάρχης ο οποίος μάλιστα ήταν από τους λίγους που είχε αντιταχθεί σθεναρά στον πόλεμο του Ιράκ, είπε ότι ο ρωσικός στρατός ήταν «πολύ προσεκτικός» προκειμένου να μην δημιουργήσει θύματα στον άμαχο πληθυσμό, ενώ αποκάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy «μαριονέτα». Προέτρεψε μάλιστα τον Ζελένσκι να «ουδετεροποιήσει την Ουκρανία» και είπε ότι «τα περισσότερα από τα νέα που προέρχονται από την Ουκρανία απομυθοποιούνται ως ψέματα».

  Επιτέθηκε ευθέως στον Ουκρανό προέδρου απορρίπτοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό του «ήρωα» που του αποδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος θέτει τον λαό του σε τεράστιο κίνδυνο, καθώς η ουδετερότητα της Ουκρανίας είναι τόσο προς το όφελος του ΝΑΤΟ, όσο και της Ρωσίας, αλλά και της ίδιας της Ουκρανίας.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ