Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα καταθέσει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου

  Εξελίξεις που αναμένεται να προκαλέσουν ανατροπή γύρω την υπόθεση της Πάτρας, αναμένονται τις επόμενες μέρες.

  Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθούν νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου, για εγκληματικές ενέργειες που αφορούν τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, θα βρεθεί ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει σημαντικά στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

  Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ρούλα Κουσκουρή, η οποία επικοινώνησε με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο ίδιος επιβεβαίωσε την πληροφορία και δήλωσε ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο το οποίο είχε εμπλοκή στη νοσηλεία της 9χρονης, σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία. Ο δημοσιογράφος είπε ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει τη μαρτυρία.

  Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και του ζήτησε να καταθέσει αυτά τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Τότε, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε: «Ναι με μεγάλη χαρά, γιατί έχω στοιχεία που θα αποκαλύψουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί σε αυτή την υπόθεση». 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ