Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η Wall Street Journal αποκαλύπτει πως Αμερικανοί διπλωμάτες είχαν προειδοποιήσει εδώ και ένα μήνα για το χάος στο Αφγανιστάν (vids)

  Προειδοποίηση είχαν απευθύνει πάνω από είκοσι Αμερικανοί διπλωμάτες στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ότι η πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, η Καμπούλ, θα πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν, την ώρα που τα αμερικανικά στρατεύματα θα αποσύρονταν από τη χώρα.

  Αυτό αποκαλύπτει η Wall Street Journal σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν και σημειώνει ότι το εμπιστευτικό τηλεγράφημα, που εστάλη μέσω του λεγόμενου «διαύλου διαφωνίας», είχε υπογραφεί στις 13 Ιουλίου και περιείχε συστάσεις για τρόπους μετριασμού της κρίσης και επιτάχυνσης μιας εκκένωσης από το Αφγανιστάν.

  Σημειώνεται πως μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν ακολούθησαν εικόνες χάους. Άνθρωποι προσπαθούσαν να μπουν στα αεροπλάνα με κάθε τρόπο, ακόμα και πιασμένοι από τους τροχούς των αεροσκαφών. Ως αποτέλεσμα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ ακολούθησαν τραγικές εικόνες φρίκης.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ LAPOLITICA.GR

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ