Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η κυβέρνηση θα ζητήσει ευθύνες από την Αττική Οδό για το χάος

  Τη στιγμή που χιλιάδες οδηγοί βρίσκονται επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, ο Χρήστος Στυλιανίδης ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τη χώρα λειτουργική.

  Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επέρριψε τις ευθύνες στην Αττική Οδό για τις εικόνες ντροπής, ενώ ανέφερε ότι θα ζητηθούν ευθύνες.

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι στην Αττική Οδό, σημείωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης. Την ίδια στιγμή είπε ότι θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναζητηθούν ευθύνες, γιατί παρά τις συσκέψεις που προηγήθηκαν η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο. «Δυστυχώς η Αττική Οδός δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο παρά τις υποσχέσεις. Θα πρέπει να αναζητήσουν ευθύνες» επισήμανε.

  Ο Χρήστος Στυλιανίδης είπε ότι μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να κρατηθεί ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες.

  Τα μέσα σταθερής τροχιάς λειτουργούν, εκτός του τμήματος Ειρήνη-Κηφισιά. Παράλληλα, για τα ΜΜΜ η κατάσταση αναπροσαρμόζεται ανάλογα με την κακοκαιρία. «Αποφύγετε μετακινήσεις που δεν είναι απαραίτητες», προειδοποίησε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ