Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η Κίνα δεν ξεχνά ποιος βομβάρδισε την Πρεσβεία της στο Βελιγράδι

  Η κινεζική αποστολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αφορμή το κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, προς το Πεκίνο να καταδικάσει την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, υπενθύμισε με νόημα τον βομβαρδισμό της πρεσβείας της στο Βελιγράδι το 1999 και τόνισε, σε αυστηρό τόνο, ότι δεν χρειάζονται διαλέξεις από όσους παραβίασαν το διεθνές δίκαιο.

  «Ο κινεζικός λαός μπορεί να συμπάσχει πλήρως με τα δεινά και τα βάσανα άλλων χωρών, γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας», δήλωσε εκπρόσωπος της αποστολής, σύμφωνα με τους Financial Times.

  Ένας κινέζος αξιωματούχος επέκρινε το ΝΑΤΟ για τα σχόλιά του ότι η Κίνα είχε υποχρέωση, ως μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να βοηθήσει στον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

  Συγκεκριμένα, ο Στόλτενμπεργκ κάλεσε την Τετάρτη την Κίνα «να καταδικάσει ξεκάθαρα την εισβολή και να μην υποστηρίξει τη Ρωσία».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ