Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η ενεργειακή κρίση δεν σχετίζεται μόνο με τον πόλεμο και θα συνεχιστεί

  Η σημερινή ενεργειακή κρίση δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει δομικό χαρακτήρα, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της HELLENIQ ENERGY (μέχρι πρότινος ΕΛΠΕ) Ανδρέας Σιάμισιης, σε συνέντευξή του στο οικονομικό μηνιαίο περιοδικό των Σκοπίων, “EKONOMIJA I BIZNIS” .

  «Η σημερινή ενεργειακή κρίση δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει δομικό χαρακτήρα, ενώ δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και δεν θα ξεπεραστεί πλήρως τους επόμενους μήνες, αλλά θα συνεχιστεί» σημείωσε ο κ. Σιάμισιης. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να είναι σαφές σε όλους, ότι η στροφή της διεθνούς κοινότητας και της ΕΕ προς την πράσινη οικονομία με χαμηλό αποτύπωμα, θα έχει τίμημα. «Ωστόσο, παραμένει ο μόνος δρόμος για ένα βιώσιμο μέλλον που θα εξασφαλίσει την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ευρώπης με καθαρότερες μορφές ενέργειας, που θα καταστούν οικονομικά πιο ανταγωνιστικές με την πάροδο του χρόνου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι λόγω της μετάβασης, αλλά επειδή αργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια να αναπτύξουμε τις απαραίτητες υποδομές επόμενης γενεάς (…)», προσθέτει.

  Στη συνέντευξη, ο κ. Σιάμισιης αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας και στην αλλαγή της ονομασίας των Ελληνικών Πετρελαίων σε HELLENIQ ENERGY, ως τρόπου με τον οποίο θα καταδειχθεί ότι, όπως αλλάζει ο κόσμος, έτσι αλλάζει και ο όμιλος, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ