Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η εκτίναξη του πληθωρισμού φέρνει αντιμέτωπα με νέο κύμα φτωχοποίησης τα νοικοκυριά

  Την άμεση λήψη μέτρων για την στήριξη των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητεί η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της για τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ και τα οποία δείχνουν εκτίναξη του πληθωρισμού στο 4,8%.

  «Η ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού τον Νοέμβριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΛΣΤΑΤ, καταρρίπτει – και για τον πλέον εύπιστο – το αφήγημα της κυβέρνησης περί ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών» σημειώνει η κ. Αχτσιόγλου, προειδοποιώντας ότι «η όλη πορεία διαρκούς επιδείνωσης του πληθωρισμού προοιωνίζει συνθήκες υλικής στέρησης για μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας».

  «Κρούουμε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου: Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, εργαζόμενοι, νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις απειλούνται με ένα νέο κύμα φτωχοποίησης» προσθέτει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ