Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Η ΕΕ αποφάσισε επισήμως να αναστείλει τα ταξίδια από τη Νότια Αφρική μετά τον εντοπισμό της νέας μετάλλαξης

  Στην απόφαση να αναστείλουν προσωρινά τα ταξίδια από τη Νότια Αφρική μετά τον εντοπισμό της μετάλλαξης της Μποτσουάνα συμφώνησαν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοίνωσε η σλοβενική προεδρία.

  Σε ανάρτηση στο Twitter η σλοβακική προεδρία ανέφερε ότι επιτροπή ειδικών και από τις 27 χώρες μέλη συμφώνησε ότι είναι αναγκαίο να επιβληθούν προσωρινά περιορισμοί σε όλα τα ταξίδια προς την ΕΕ από τη Νότια Αφρική.

  Την ίδια ώρα και η Ρωσία εισάγει περιοριστικά μέτρα στα ταξίδια για τους αλλοδαπούς από ορισμένες αφρικανικές χώρες καθώς και από το Χονγκ Κονγκ για να ανακόψει τη διασπορά της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

  Η ομάδα κρούσης για τον κορωνοϊό της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ στις 28 Νοεμβρίου. Επισήμανε επίσης ότι η νέα παραλλαγή, που ονομάζεται B.1.1.529, δεν έχει εντοπιστεί στη Ρωσία.

  Οι αρχές σε όλο τον κόσμο αντέδρασαν σημαίνοντας συναγερμό στη νέα παραλλαγή, που ταυτοποιήθηκε πρώτη φορά στη Νότια Αφρική. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βρετανία είναι μεταξύ αυτών που υιοθέτησαν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα καθώς οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η μετάλλαξη αυτή είναι ανθεκτική στα εμβόλια.

  Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ τηρούν στάση αναμονής με τον Άντονι Φάουτσι να δηλώνει ότι οι αμερικανοί επιστήμονες θα εξετάσουν πρώτα τα δεδομένα και μετά θα προχωρήσουν στη λήψη μέτρων, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνεδριάζει για να εξετάσει τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ