Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας – Πολεμάμε για την πατρίδα και το μέλλον μας» (vid)

  Με συγχαρητήρια και αποτίοντας τιμή στους νικητές του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου», αλλά και τους προστάτες σήμερα του Ντόνμπας, στην ανατολική Ουκρανία, ξεκίνησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν την ομιλία του στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Νίκης που σηματοδοτεί τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  Όλος ο πλανήτης περίμενε με αγωνία το μήνυμα που θα έστελνε, καθώς αναλυτές εκτιμούσαν ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει το γεγονός για να κάνει ανακοινώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

  «Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη χώρα μας, περιλαμβανομένης της Κριμαίας, αλλά εμείς δεν θα επιτρέπαμε να συμβεί αυτό», είπε ο Ρώσος πρόεδρος από την Κόκκινη Πλατεία.

  «Προσπάθησαν να κάνουν μια απαράδεκτη ανάπτυξη δυνάμεων δίπλα μας» τόνισε αναφερόμενος στο ΝΑΤΟ για να συμπληρώσει: «Αλλά εμείς το αποτρέψαμε αυτό και ήταν το μοναδικό σωστό πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε».

  «Εμείς ποτέ δε θα εγκαταλείψουμε την παράδοσή μας και την πατρίδα μας, εν μέσω ρωσοφοβίας, επαίνου των προδοτών και γενικής παρακμής ηθών σε άλλες χώρες», πρόσθεσε.

  Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι οι εθελοντές και τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας πολεμούν για την πατρίδα τους. «Πολεμάτε για την Πατρίδα σας, για το μέλλον της», τόνισε.

  «Ο θάνατος κάθε στρατιώτη και αξιωματικού είναι επώδυνος για εμάς. Το κράτος θα κάνει τα πάντα για να φροντίσει αυτές τις οικογένειες», ανέφερε ακόμη

  Ο Πούτιν ολοκλήρωσε την ομιλία του φωνάζοντας στους συγκεντρωμένους στρατιώτες: «Για τη Ρωσία, Για τη Νίκη, Ζήτω!».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ