Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Η βαθιά κρίση της Τουρκίας απειλεί ευθέως την Ελλάδα

  Με ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας και «όσων χωρών την ενθαρρύνουν» η απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας που συνεδρίασε χθες υπό τον πρόεδρο Ερντογάν.

  Στην δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα κατηγορείται η Ελλάδα ότι «δεν τηρεί τους όρους καλής γειτονίας ,παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και την σταθερότητα και ειρήνη στην περιοχή».

  Σε γραπτή δήλωση, το Συμβούλιο ανέφερε: «Οι δυνάμεις που ενθαρρύνουν την Ελλάδα καλούνται να λάβουν θέση υπέρ της ειρήνης και τη δικαιοσύνης αφήνοντας κατά μέρος αυτές τις προσεγγίσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη στην περιοχή».

  Από την άλλη πλευρά η Αθήνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις ευθείες απειλές με την ελπίδα ότι η Τουρκία θα τιμωρηθεί από την ΕΕ! Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στην Ουάσινγκτον Ποστ. Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη και η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας στην οποία συμμετέχουν και οι Πράσινοι ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει δραματικά τη στάση της έναντι της Τουρκίας την οποία θεωρεί «σημαντικό σύμμαχο». Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα παραμύθια περί «ευρωπαϊκών κυρώσεων». Όσο για την κατάρρευση της Τουρκίας; Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα και εντείνονται αλλά όπως διαπιστώσαμε ο Ερντογάν βρίσκει χρήμα και χρόνο. Τα ΗΑΕ του έδωσαν 10 δις .

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ