Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η απάντηση Λακόπουλου στο εξώδικο Σκουρλέτη (doc)

  Με εξώδικη δήλωση απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος στο εξώδικο που του έστειλε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο «Ανοιχτό Παράθυρο» και στο οποίο ο δημοσιογράφος του ασκεί σκληρή κριτική.

  Στην απάντησή του ο κ. Λακόπουλος δηλώνει έκπληκτος από το εξώδικο που έλαβε ενώ επικαλείται την ελευθερία έκφρασης και του Τύπου ενώ κάνει λόγο για κριτική που ο κ. Σκουρλέτης ως «δημόσιο πολιτικό πρόσωπο» και ως «αριστερός» θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «οφείλει» να ανέχεται.

  Κατά την άποψη του δημοσιογράφου, η κριτική δεν έχει υπερβεί το Συνταγματικό μέτρο ούτε την δεοντολογία του επαγγέλματός του.

  Δείτε ολόκληρη την απάντηση του Γιώργου Λακόπουλου:

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζητά με εξώδικο από τον δημοσιογράφο του να γράψει άρθρο αποκατάστασης στην διαδικτυακή εφημερίδα, όπου δημοσιεύτηκε «προσβλητικό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό του» άρθρο.

  Στην περίπτωση που ο Γιώργος Λακόπουλος δεν προχωρήσει στην δημόσια αποκατάσταση του κ. Σκουρλέτη, εκείνος επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ