Η ακριβοπληρωμένη μαριονέτα – Ο Ζελένσκι κοστίζει τους Αμερικανούς 1 εκατ. δολάρια κάθε μέρα, οργή στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ στην εκστρατεία, που έχουν εξαπολύσει με σκοπό να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να διατηρήσουν την ηγεμονία τους, η οποία αμφισβητείται έντονα, έχουν αναθέσει ρόλο σε έναν πρώην ηθοποιό και έναν νυν πρόεδρο.
Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να μειώσουν την ισχύ της Ρωσίας, μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, την οποία προετοίμαζαν εδώ και χρόνια, κάτι που φάνηκε και από τις αποκαλύψεις για την παγίδα των Συμφωνιών του Μινσκ.
Στην ουκρανική σύγκρουση έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες στον πρώην ηθοποιό Volodymyr Zelensky, τον οποίο και πληρώνουν αδρά.
Ο νυν πρόεδρος και μαριονέτα του Λευκού Οίκου ούτε λίγο, ούτε πολύ κοστίζει στους Αμερικανούς ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα για να θυσιάζει τις ζωές των συμπολιτών του.

Μοιάζει με αστείο αλλά δεν είναι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πληρώνουν στον Zelensky ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε μέρα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, αποκαλύπτει ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Sergei Markov.
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο Ουκρανός ηγέτης κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει την Ουάσιγκτον, οπότε η πρόταση που έγινε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να τοποθετηθεί η προτομή του Zelensky στον Λευκό Οίκο δεν φάνηκε καθόλου σαν αστείο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ