Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εκλογές 9 Απριλίου 2023 (και) στην Τουρκία;

  Πληροφορίες του τουρκικού τύπου αναφέρουν ότι κατά τη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο χθες το απόγευμα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Ντεβλέτ συζήτησαν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και ως ημερομηνία προέκριναν την 9η Απριλίου 2023, δηλ. δύο μήνες πριν από την κανονική διεξαγωγή τους.

  Η συνάντηση, η οποία ήταν κλειστή για τον Τύπο, διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

  Ο Μπαχτσελί πρόσφερε 99 τριαντάφυλλα στον Ερντογάν, όσα και τα χρόνια που συμπληρώνονται φέτος της σύστασης του τουρκικού κράτους, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος έκανε μια τούρτα-έκπληξη στον ηγέτη του MHP, για τα γενέθλιά του την 1η Ιανουαρίου.

  Δεν πέρασε απαρατήρητο στην Τουρκία ότι στην τούρτα που έκοψαν οι δύο ηγέτες υπήρχαν 3 ημισέληνοι. Το σήμα των γκρίζων λύκων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ