Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Είδηση – βόμβα αποκαλύπτει το ναζιστικό πρόσωπο του Ζελένσκι

  Ο Ζελένσκι διόρισε νέο κυβερνήτη στη περιοχή της Οδυσσού τον Μαρτσένκο, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύεματα, υπηρέτησε στο εθνικιστικό τάγμα Aydar.

  Την πληροφορία μετέδωσε μέσω telegram το sputniknews.gr.

  Τo περιβόητο για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου τάγμα της ουκρανικής Εθνοφρουράς “Aydar” το οποίο αποτελούνταν από νεοναζί του Δεξιού Τομέα καταστράφηκε ολοσχερώς.

  To Τάγμα αποτελούνταν από 300 νεοναζί του Δεξιού Τομέα.

  Οι άντρες του κατηγορούνταν για σωρεία εγκλημάτων πολεμου, και ο αρχηγός τους είχε επικυρηχθεί, καθώς υπό τις διαταγές του είχαν πεθάνει βασανιζόμενοι άντρες, γυναίκες και παιδιά, όπως και γέροντες.

  Το τάγμα “Aydar” δρούσε στην περιοχή του Ντόνμπας, και περικυκλώθηκε μαζί με άλλα τάγματα κατά την διάρκεια της απόλυτα επιτυχημένης και συντονισμένης αντεπίθεσης των ρωσόφωνων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ