Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Δύσκολες ώρες για τον Ερντογάν: Η κατάσταση της υγείας του δεν του αφήνει πολλά περιθώρια

  Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν δίνουν και παίρνουν. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για τον Σουλτάνο (κάποιοι πριν από μερικούς μήνες τον είχαν πεθάνει) όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για τον Τούρκο πρόεδρο.

  Η εικόνα του στις τελευταίες εμφανίσεις δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους υποστηρικτές του. Ο Σουλτάνος αδυνατεί να σταθεί όρθιος, ξεχνάει πράγματα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ερντογάν που είχαν συνηθίσει φίλοι και εχθροί.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ο Ερντογάν αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, η εξέλιξη του οποίου διαρκώς επιδεινώνεται.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο παλάτι του Σουλτάνου έχει δημιουργηθεί μια υπερσύγχρονη κλινική για την φροντίδα του, με τους κορυφαίους γιατρούς της Τουρκίας να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

  Αναλυτές της γειτονικής χώρας λένε ότι αυτή τη φορά η πολιτική κλεψύδρα του Ερντογάν τελειώνει. Ο Σουλτάνος πολύ σύντομα δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντα του και θα αναγκαστεί να δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής στον Ακάρ. Το τέλος της εποχής της παντοκρατορίας του Ερντογάν δεν πλησιάζει! Έχει ήδη φτάσει…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ