Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δικαίωση του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη με πέντε χρόνια καθυστέρηση (pic)

  Αν και εντελώς καθυστερημένα (πέντε χρόνια μετά) ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης. Δώδεκα αστυνομικοί καθώς και ένας ιατροδιαστής έχουν πλέον παραπεμφθεί σε δίκη.

  Τους κατηγορούμενους βαραίνουν εγκλήματα όπως εκείνο της παράνομης κράτησης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης- βασανισμού.

  Τα εγκλήματα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε βάρος του δικηγόρου ο οποίος προχώρησε στην πιο κάτω ανάρτηση μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

  «Σήμερα μετά από 5 χρόνια πριν μια ημέρα (αιωνιότητα) πληροφορήθηκα ότι 12 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι και χαμηλόβαθμοι και ένας ιατροδικαστής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για πολύ σοβαρά εγκλήματα, που τέλεσαν σε βάρος μου (βασανιστήρια, παράνομη κατακράτηση, κλπ) στο υπόγειο του κτηρίου 9 της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται τα κρατητήρια».

  Πριν 2 περίπου εβδομάδες εγώ είχα κηρυχθεί αθώος με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση», προσθέτει.

  «Τέρμα στην αστυνομική βία».

  «Θα ακολουθήσουν προφανώς τα κατηγορητήρια για όσα έγιναν στο Α.Τ. Ομονοίας τον Οκτώβριο του 2019, με την κακοποίησή μου αφού κατήγγειλα την κακοποίηση της γυναίκας ΑΜΕΑ», καταλήγει ο Γ. Απατσίδης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ