Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δικαίωση του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη με πέντε χρόνια καθυστέρηση (pic)

  Αν και εντελώς καθυστερημένα (πέντε χρόνια μετά) ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης. Δώδεκα αστυνομικοί καθώς και ένας ιατροδιαστής έχουν πλέον παραπεμφθεί σε δίκη.

  Τους κατηγορούμενους βαραίνουν εγκλήματα όπως εκείνο της παράνομης κράτησης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης- βασανισμού.

  Τα εγκλήματα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε βάρος του δικηγόρου ο οποίος προχώρησε στην πιο κάτω ανάρτηση μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

  «Σήμερα μετά από 5 χρόνια πριν μια ημέρα (αιωνιότητα) πληροφορήθηκα ότι 12 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι και χαμηλόβαθμοι και ένας ιατροδικαστής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για πολύ σοβαρά εγκλήματα, που τέλεσαν σε βάρος μου (βασανιστήρια, παράνομη κατακράτηση, κλπ) στο υπόγειο του κτηρίου 9 της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται τα κρατητήρια».

  Πριν 2 περίπου εβδομάδες εγώ είχα κηρυχθεί αθώος με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση», προσθέτει.

  «Τέρμα στην αστυνομική βία».

  «Θα ακολουθήσουν προφανώς τα κατηγορητήρια για όσα έγιναν στο Α.Τ. Ομονοίας τον Οκτώβριο του 2019, με την κακοποίησή μου αφού κατήγγειλα την κακοποίηση της γυναίκας ΑΜΕΑ», καταλήγει ο Γ. Απατσίδης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ