Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – σοκ για Ερντογάν: Δεν συγκεντρώνει ούτε 30%

  Έξαλλος ο Ταγίπ Ερντογάν καθώς νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας δεν του δίνει ούτε 30% και ενώ οι εκλογές πλησιάζουν.

  Δημοσκόπηση της εταιρείας Eurasia Araştırma που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα, Τζουμχουριέτ, δείχνει ότι ακόμη και αν όλα τα κόμματα στην Τουρκία έβαζαν τους δικούς τους υποψηφίους, η ψήφος του προέδρου του AKP, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν θα ξεπερνούσε το 29,8%.

  Σύμφωνα με την έρευνα, στο ερώτημα «Εάν όλα τα κόμματα προτείνουν χωριστούς υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές, τι θα ψηφίζατε;» το ποσοστό ψήφων για τον πρόεδρο του ΡΛΚ Κεμάλ Κιλιτσντάρογου ήταν 28,8%. Για την Μεράλ Ακσενέρ του Καλού Κόμματος, 12,5%, για τον Συμπρόεδρος του HDP Μιτχάτ Σαντζάρ 9,8%.

  Κατά την ίδια έρευνα ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αφορά στο Κόμμα DEVA. Εάν ο πρόεδρος του κόμματος Αλί Μπαμπατζάν θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα λάβει το 6,3 % των ψήφων. Αρνητικά εντυπωσιακό είναι το ποσοστό ψήφων του προέδρου του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί που είναι και κυβερνητικός εταίρος. Το ποσοστό του Μπαχτσελί είναι μόνο 6,0 %.

  Τα ποσοστά των υπολοίπων κομματικών αρχηγών είναι:

  Αχμέτ Νταβούτογλου (κόμμα Μέλλοντος) 1,5%

  Τεμέλ Καραμολάογλου, (κόμμα Ευτυχίας, 1,2%)

  Μουχαρέμ Ιντζέ (κόμμα Πατρίδας) 1.5%

  Ουμίτ Οζντά (κόμμα Νίκης) 1.9%

  «Άλλο» 1,2 %.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ