Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση «κόλαφος» για τον 79χρονο Μπάιντεν – Μπροστά ο Τραμπ

  Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία ανατρεπτική δημοσκόπηση για το τι θα γινόταν σήμερα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ αν το δίδυμο τον μονομάχων ήταν ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ.

  Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Harris, το πολιτικό κεφάλαιο του προέδρου Μπάιντεν δεν θα ήταν αρκετό για να κερδίσει ξανά τον προκάτοχό του.

  Το 60% των ερωτηθέντων αμφέβαλλε για το κατά πόσο είναι ικανός ο 79χρονος Μπάιντεν να κατέχει το αξίωμα.

  Συγκεκριμένα, ο Τραμπ βρέθηκε να συγκεντρώνει 43% έναντι 40% του Μπάιντεν (σημαδεύοντας μια ταλάντευση 7,5 μονάδων από τις προκριματικές εκλογές) και 45% έως 39% σε μια υποθετική κούρσα εναντίον της Καμάλα Χάρις.

  Το 60% των ερωτηθέντων αμφέβαλλε για τη διανοητική κατάσταση του 79χρονου Μπάιντεν να κατέχει το αξίωμα, με το 64% να λέει ότι ήταν πολύ μεγάλος. Ακόμη και οι Δημοκρατικοί προκριματικοί ψηφοφόροι έχουν ελάχιστη πίστη – μόλις το 30% τον θέλει ως υποψήφιο του κόμματος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ