Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση αληθινή βόμβα στην Τουρκία δείχνει τον πολιτικό χρόνο του Ερντογάν να τελειώνει

  Την έντονη δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε μείζονα θέματα αντικατοπτρίζει δημοσκόπηση δύο χρόνια πριν τις προεδρικές εκλογές.

  «Όχι» από έξι στους δέκα


  Συγκεκριμένα, νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών Yöneylem και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Birgün αναφέρει ότι σχεδόν έξι στους δέκα πολίτες δήλωσαν ότι αντιτίθενται σε οποιαδήποτε πιθανότητα επανεκλογής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη θέση του προέδρου της χώρας. Συγκεκριμένα, τo 32,6% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα υποστήριζε τον Ερντογάν αν είναι ξανά υποψήφιος για πρόεδρος, το 56,9% δήλωσε ότι δεν θα τον ψηφίσει ποτέ και το 8,1% παρουσιάστηκαν αναποφάσιστοι. Παράλληλα, όταν οι πολίτες ρωτήθηκαν για τους υποψήφιους που θα υποστήριζαν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, το 34,7% απάντησε ότι θα υποστήριζε τον Ερντογάν, ενώ το 50,4 % δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης.

  Σε απόσταση αναπνοής η αντιπολίτευση


  Ταυτόχρονα, η δημοσκόπηση έδειξε ότι η απόσταση που χώριζε την κυβερνώσα Λαϊκή Συμμαχία -αποτελούμενη από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν και το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί- έχει εξαϋλωθεί και ότι πλέον υπάρχει μάχη «σώμα με σώμα» με την αντιπολιτευτική Συμμαχία Εθνών -αποτελούμενη από το κεμαλικό Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και το Καλό Κόμμα (İYİ) της Μεράλ Ακσενέρ.

  Πιο «εκλέξιμοι» οι αντίπαλοι


  Μάλιστα, στην «κόντρα» Ερντογάν με τους υποψηφίους της αντιπολίτευσης, η δημοσκόπηση ανέφερε ότι αν ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατέβει αντίπαλος του Ερντογάν, θα πάρουν το 42% και το 38,6% των ψήφων, αντίστοιχα. Εάν η η Μεράλ Ακσενέρ έρθει αντιμέτωπη με τον Ερντογάν, η Ακσενέρ και ο Ερντογάν θα συγκεντρώσουν 45,6 και 37,2%, αντίστοιχα. Εάν ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Έκρεμ Ιμάμογλου, ανταγωνιστεί τον Ερντογάν, ο Ιμαμόγλου και ο Ερντογάν θα εξασφαλίσουν το 48,5 και 37,8%, αντίστοιχα.

  Στο παιχνίδι και ο δήμαρχος της Άγκυρας


  Το εντυπωσιακό, το οποίο ζητά η πλειονότητα των ψηφοφόρων της αντιπολίτευσης, αντικατοπτρίζεται και σε αυτή την έρευνα και ακούει στο όνομα Μανσούρ Γιαβάς. Ο δήμαρχος της Άγκυρας, με τους αγώνες ενάντια στο παρακράτος και τους με μηχανισμούς του ΑΚΡ στην τουρκική πρωτεύουσα, συγκεντρώνει την προτίμηση του κόσμου, καθώς αν ο Κιλιτσντάρογλου αποφασίσει να του δώσει το χρίσμα, ο Γιαβάς και ο Ερντογάν θα πάρουν το 53,8% και το 34,8%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ