Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δημοσίευμα – βόμβα: Ο κλόουν και τσιράκι της Δύσης, Ζελένσκι, αρνήθηκε πρόταση του Ολαφ Σολτς για αποφυγή του πολέμου

  Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι αρνήθηκε την πρόταση του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς για αποφυγή της σύγκρουσης, στις 19 Φλεβάρη, πέντε μέρες δηλαδή πριν την εισβολή της Ρωσίας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.

  Ειδικότερα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση του Όλαφ Σολτς στον Β. Ζελένσκι πως η Ουκρανία «πρέπει να εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της στο ΝΑΤΟ και να δηλώσει ουδετερότητα ως μέρος μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής συμφωνίας για την ασφάλεια μεταξύ Δύσης και Ρωσίας» λέγοντας μάλιστα ότι αυτή η συμφωνία θα είχε την υπογραφή της Ρωσίας και της Αμερικής και πως έτσι θα υπήρχε η εγγύηση για την ασφάλεια της Ουκρανίας.

  Από την πλευρά του, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε την πρόταση αυτή δηλώνοντας ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας του υποστηρίζει την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ