Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γκρίνια και καχυποψία στον Μαξίμου για τον περίεργο ρόλο Δένδια – Η βαριά κατηγορία εναντίον του

  Έχει φουντώσει εκ νέου στα… υψίπεδα του Μεγάρου Μαξίμου η γκρίνια ως προς το πρόσωπο του Ν. Δένδια σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του paron.gr. Η βασική κατηγορία που του αποδίδουν είναι ότι δεν στηρίζει στα δύσκολα την κυβέρνηση.

  Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών δεν έκρινε σκόπιμο να πει μια λέξη για το θέμα των υποκλοπών και να βοηθήσει επικοινωνιακά τουλάχιστον την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

  Από την άλλη, σημειώνουν, κάνει δηλώσεις ή αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την κλιματική αλλαγή, για τον Π. Φύσσα, μέχρι και για την… επέτειο της δολοφονίας του Καποδίστρια! «Κρύβεται στα δύσκολα για να μη φθαρεί ο ίδιος πολιτικά», είναι το συμπέρασμα των συνεργατών του πρωθυπουργού. Ενδεχομένως και του ίδιου του πρωθυπουργού!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ