Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Για την γυναίκα αυτή ο Ερντογάν εμποδίζει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ (pic)

  Η σύνοδος κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για το ουκρανικό πρόβλημα θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.

  Στη συνάντηση, προγραμματίζεται να αποφασιστεί η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη Συμμαχία.

  Ωστόσο, οι απαιτήσεις που θέτει η Τουρκία σε αυτές τις χώρες φαίνονται απραγματοποίητες.

  Γιατί οι σχέσεις μεταξύ των χωρών  αυτών είναι πολύ τεταμένες, όπως σημειώνει η “Moskovsky Komsomolets” .

  Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Σουηδία φιλοξενεί Κούρδους τρομοκράτες στην επικράτειά της.

  Άφησε να εννοηθεί η βουλευτής του σουηδικού κοινοβουλίου, Amina Kakabawe, η οποία γεννήθηκε στο Ιράκ και στο παρελθόν ήταν μαχήτρια της κουρδικής πολιτοφυλακής Πεσμεργκά. Μετανάστευσε στο σκανδιναβικό κράτος στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

  Για να αποκτήσει ψήφο εμπιστοσύνης  η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Magdalena Andersson Kakabava υποσχέθηκε να δημιουργήσει συνεργασία με το πολιτικό κόμμα των Κούρδων της Συρίας.

  Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης τις αυστηρές απαιτήσεις του Ερντογάν να διακόψει η κυβέρνηση κάθε σχέση με τους υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, ότι η Τουρκία θέλει να πουλάει όπλα στη Σουηδία χωρίς περιορισμούς και να εκδοθούν άτομα που κατηγορούνται από την Άγκυρα για εξτρεμισμό και τρομοκρατία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ