Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αυτά είναι τα 3 νέα μέτρα της επιτροπής που απέρριψε η κυβέρνηση

  Nέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφηκε χτες στη χώρα από το ξεκίνημα της πανδημίας του κορωνοϊού το 2020, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 4.696 σε έναν αρκετά μεγάλο βέβαια αριθμό τεστ. Τα τεστ έφτασαν τα 276.984 που σημαίνει ότι είχαμε χαμηλή θετικότητα 1,69%, καθώς ο αριθμός τους ήταν διπλάσιος από την προηγούμενη Παρασκευή.

  Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός όμως των κρουσμάτων φέρνει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου τη συνεδρίαση της επιτροπής των Ειδικών, στην οποία αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι προς συζήτηση και πρόταση προς την κυβέρνηση, μία νέα σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της αύξησης αυτής.

  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ οι σκέψεις που γίνονται από τα μέλη της επιτροπής ειδικών είναι να υπάρξει κατηγοριοποίηση των περιοχών ανάλογα με την επιδημιολογική τους εικόνα. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να προταθεί ορισμός περιοχών μεγίστου κινδύνου.

  Από την πλευρά της η κυβέρνηση, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δε συζητάει καν το ενδεχόμενο τέτοιου ορισμού. Την ίδια αρνητική απάντηση αναμένεται να πάρει η επιτροπή και σε άλλα δύο μέτρα που ενδέχεται να προτείνει.

  Το ένα από αυτά είναι η χρήση μάσκας παντού. Το μέτρο αυτό κατά την κυβέρνηση έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα.

  Το ίδιο χι αναμένεται να ρίξει η κυβέρνηση στο πιθανό μέτρο για καθιστούς πελάτες με μάσκα σε αμιγείς χώρους, καθώς δε συζητά τιμωρητικά μέτρα απέναντι σε εμβολιασμένου.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ