Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ασύλληπτα αίσχη του ναζιστικού καθεστώτος Ζελένσκι καταγγέλλει ο ΟΗΕ – Άγρια βία κατά φιλορώσων αμάχων

  Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καταγγέλλει περιστατικά βίας ανάμεσα σε αμάχους, με τους φιλορώσους πολίτες να έχουν μπει στο στόχαστρο των Ουκρανών.

  «Υπήρξαν αναφορές ότι άνθρωποι σε εδάφη που ελέγχονται από την Ουκρανία που θεωρούνται φιλορώσοι ξυλοκοπήθηκαν», δήλωσε η επικεφαλής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μισέλ Μπατσελέτ η οποία πρόσθεσε ότι έχει λάβει και αναφορές για κράτηση φιλο-ουκρανών ακτιβιστών.

  Η επικεφαλής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απηύθυνε έκκληση και στις δύο πλευρές να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να επιτρέψουν στους αμάχους που έχουν παγιδευτεί, να απομακρυνθούν με ασφάλεια. «Επαναλαμβάνω την επείγουσα έκκλησή μου για ειρηνικό τέλος των εχθροπραξιών», ανέφερε η Μπασελέ στο φόρουμ της Γενεύης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ