Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αποκαλύψεις για τις θηριωδίες Ζελένσκι κατά της ουγγρικής μειονότητας

  Συνεχίζεται το Ουγγρικό σφυροκόπημα κατά του Ζελένσκι, με νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που θέλουν το καθεστώς του Κιέβου να απαγάγει πολίτες ουγγρικής καταγωγής, ακόμα και από τη μέση του δρόμου, προκειμένου να τους στείλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

  Οι Ούγγροι καταγγέλουν ότι ένοπλοι Ουκρανοί εισβάλουν ακόμα και σε σοφίτες στην Υπερκαρπαθία όπου κατοικεί η ουγγρική μειονότητα της Ουκρανίας και απαγάγουν πολίτες που στη συνέχεια στέλνουν στο μέτωπο. Τα ουγγρικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι οι μειονοτικοί στέλνονται σε «βέβαιο θάνατο».

  Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα καταγγέλουν ότι όσοι άνδρες διαθέτουν από 6 έως 10.000 $, μπορούν να εξαγοράσουν τους στρατολόγους και να γλιτώσουν!

  Πριν από λίγες ημέρες, το Κρεμλίνο και η στρατιωτική διοίκηση της ανατολικής Ουκρανίας, κάλεσε τους Ούγγρους που στέλνονται βίαια στο μέτωπο, να παραδίδουν τα όπλα και να παραδίδονται στις ρωσικές αρχές, δηλώνοντας αμέσως ότι είναι ουγγρικής καταγωγής.

  Στη συνέχεια, οι Ρωσικές δυνάμεις θα φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά τους απευθείας στην Ουγγαρία…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ