Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

«Μαθαίνω να βλέπω τον Άνθρωπο» – Η MYTILINEOS υλοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσβασιμότητας και Εξοικείωσης με τη Διαφορετικότητα

Η MYTILINEOS, πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας του Νομού Βοιωτίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), υλοποίησε...
More

  Latest Posts

  Απελευθερώθηκε ο Νο1 πολιτικός κρατούμενος της Ουκρανίας – Θα είναι ο επόμενος ηγέτης της χώρας; – Οι στενές σχέσεις με τον Πουτιν

  Ο Νο1 πολιτικός κρατούμενος της Ουκρανίας, και ιδιαίτερα πολιτικός εχθρός του Β.Ζελένσκι και των νεοναζιστών του Κιέβου, Βίκτορ Μεντβεντσούκ είναι μεταξύ των απελευθερωθέντων πολιτικών κρατουμένων και αιχμαλώτων που ανταλλάχθηκαν με Ουκρανούς.

  Συνολικά παραδόθηκαν περί τους 215 από τους  χιλιάδες που ζήτησε το Κίεβο ενώ από τους 150 αιχμαλώτους και πολιτικούς κρατουμένους που κρατούσαν οι ουκρανικές αρχές παραδόθηκαν οι 55.

  Σε καμία περίπτωση δεν έχουν αφεθεί και δεν πρόκειται να αφεθούν οι νεοναζιστές των, Ταγμάτων Αζόφ, Αϊντάρ και Κράκεν, όπως διαβεβαιώνει η ρωσική πολιτική ηγεσία.

  Να σημειώσουμε ότι ο Βίκτορ Μεντβεντσούκ απολαμβάνει ευρείας πολιτικής υποστήριξης στην Ουκρανία αλλά αυτό αφορά τις ρωσόφωνες περιοχές της χώρας.

  Χθες ο επικεφαλής του καθεστώτος στο Κίεβο, Β.Ζελένσκι τον χαρακτήρισε ένοχο εσχάτης προδοσίας αλλά σήμερα αφέθηκε ελεύθερος και δεν αποκλείεται μελλοντικά να αποτελέσει μία από τις λύσεις σε ότι αφορά την πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας σε περίπτωση που οι Ρώσοι καταλάβουν το Κίεβο.

  Ο Βίκτορ Μεντβεντσούκ στην Ουκρανία θεωρείται σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, τον οποίο έχει αναφέρει ως «προσωπικό φίλο», ενώ ο Ρώσος Πρόεδρος έχει βαφτίσει και την κόρη του, Ντάρινα.

   «Πιστεύω ότι αν ο Πούτιν είχε την επιλογή, αυτός θα ήταν η επιλογή του. Και είναι πολύ πιθανόν ότι ο Πούτιν θα διαλέξει ηγέτη για την Ουκρανία…» είχε πει στο Newsweek ο Τζάρο Μπιλοτσέρκοβιτς, ειδικός για την Ουκρανία και τη Ρωσία στο Πανεπιστήμιο του Dayton.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ