Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Απέτυχε η εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού στην Ελλάδα

  Nα μην μασάμε τα λόγια μας και να λέμε αλήθειες είπε σε υψηλούς τόνους η Ματίνα Παγώνη υπογραμμίζοντας ότι η εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού έχει αποτύχει.

  «Αποτύχαμε στον στόχο εμβολιασμού του 80% του πληθυσμού» που είχε τεθεί για τον Αύγουστο επεσήμανε, λέγοντας ότι υπήρξε καθυστέρηση και στην επικοινωνιακή πολιτική για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

  Όπως περιέγραψε τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα είναι, πλέον, άδεια και είναι φυσικό να κλείσουν με τους υγειονομικούς που είχαν μεταφερθεί εκεί να επιστρέψουν στις θέσεις τους γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί.

  Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, σε συνέντευξή της στο Open έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στις ηλικίες των 50 και 60 ετών ενώ προέτρεψε για μια ακόμα φορά τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά.

  Μάλιστα, επαναδιατύπωσε την πρόταση να στηθούν εμβολιαστικές μονάδες στα σχολεία προκειμένου με την έγγραφη συναίνεση των γονιών να εμβολιαστούν οι μαθητές από 12 ετών και πάνω.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ