Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Ανέλαβαν την ευθύνη: «Ο Πρετεντέρης παρέχει με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του στις συμμορίες των πολιτικών και οικονομικών πλιατσικολόγων»

  Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε δύο καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου.

  Στην ίδια προκήρυξη ο «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη και για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΔΕΔΔΗΕ.

  Την ίδια ώρα, οι αντιεξουσιαστικές ομάδες «Πυρήνες Άμεσης Δράσης» και «Πυρήνας Εξεγερτικής Βίας» ανέλαβαν, με ξεχωριστή τους προκήρυξη στο indymedia, την ευθύνη για τα γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του Γιάννη Πρετεντέρη.

  «Ο Πρετεντέρης παραμένει διαχρονικά ένα κακέκτυπο δημοσιογράφου που παρέχει με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του στις συμμορίες των πολιτικών και οικονομικών πλιατσικολόγων που συνεχίζουν ανενόχλητοι την λεηλασία τους σε βάρος των καταπιεσμένων» αναφέρεται στο κείμενο.

  «Η εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Ψυχικού αφιερώνεται σε όσους και όσες ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει λοιδωρήσει, συκοφαντήσει, εξευτελίσει και διαπομπεύσει όλα αυτά τα χρόνια» γράφουν οι δράστες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ