Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αληθινές ρουκέτες από τον Κίσινγκερ για το έλλειμμα ηγεσίας στη Δύση

  Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και εξέχουσα προσωπικότητα της αμερικανικής διπλωματίας στο παρελθόν H. Kissinger προειδοποίησε ότι υπάρχει ξεκάθαρο έλλειμμα ηγεσίας στην Δύση.

  Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών (1973-1977) και Βοηθός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για την Εθνική Ασφάλεια (1969-1975) Kissinger πιστεύει ότι οι σημερινοί Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν έχουν κατευθυντήριες γραμμές και δεν κατανοούν τα καθήκοντα που αντιμετωπίζουν.


  Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, οι σημερινοί «Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν έχουν κατευθυντήριες γραμμές και δεν κατανοούν τα καθήκοντα που αντιμετωπίζουν».
  Ο Kissinger ειδικότερα, επέκρινε τον Γάλλο Πρόεδρο Macron και τον Γερμανό Καγκελάριο Scholz και τους συνέκρινε με τον πρώτο Ομοσπονδιακό Καγκελάριο της Γερμανίας (1949-1963) Adenauer και τον στρατηγό Charles de Gaulle, ο οποίος ηγήθηκε του γαλλικού κινήματος αντίστασης κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και μετά ποιος έγινε ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος (1959-1969) της Πέμπτης Δημοκρατίας.

  Ο Kissinger εξέφρασε την άποψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος ως σύνολο χρειάζονται περισσότερο ικανούς πολιτικούς ηγέτες. 
  Σε συνέντευξή του στο USA Today , απάντησε αν ανησυχεί ότι οι ηγέτες που είπε ότι χρειάζονται οι ΗΠΑ και ο κόσμος «δεν θα εμφανιστούν έγκαιρα».
  Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είναι πεπεισμένος ότι οι νέοι ηγέτες θα ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν, όπως συνέβη στο παρελθόν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ