Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ακόμα και η Δύση αμφισβητεί την ακροδεξιά μαριονέτα της: Ευρωπαίος ηγέτης του ζητά αποδείξεις από τον Ζελένσκι

  Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην γερμανική Bild ότι Ευρωπαίος ηγέτης του ζήτησε στοιχεία για τα γεγονότα στην Μπούκα, καθώς αμφισβητεί την προπαγάνδα του Κιέβου.

  Είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη ανοιχτά εκφράζει τις αμφιβολίες της για τον Ουκρανό πρόεδρο και τα όσα ισχυρίζεται, καθώς εάν και το «σκληρό» μπλοκ της ΕΕ έχει δεχθεί μέχρι στιγμής ακόμα και τις θηριωδίες του Τάγματος Αζόφ υπάρχουν και αυτοί που θέλουν περισσότερες αποδείξεις.

  Ο Β.Ζελένσκι περιέγραψε πώς ένας κορυφαίος πολιτικός της ΕΕ του ζήτησε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η σφαγή της Μπούκα δεν είχε οργανωθεί. Η παρατήρηση ήρθε αφού ο δημοσιογράφος της Bild ρώτησε ποιο ήταν το χειρότερο πράγμα που είχε ακούσει τις τελευταίες ημέρες. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν ήταν ο αρχηγός κράτους ενός έθνους της ΕΕ, ο Ζελένσκι απάντησε καταφατικά, αν και αρνήθηκε να κατονομάσει τον αξιωματούχο.

  Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα διέπραξαν δήθεν θηριωδίες κατά αμάχων στην πόλη Μπούκα βορειοδυτικά του Κιέβου προτού υποχωρήσουν την περασμένη εβδομάδα. Η Ρωσία έχει απορρίψει δικαίως τις κατηγορίες, καθώς υπάρχουν αμέτρητες αποδείξεις για την σκευωρία των Ουκρανών και των μυστικών υπηρεσιών που τις καθοδηγούν.

  Σχολιάζοντας την υποστήριξη του Βερολίνου προς το Κίεβο, ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε τη λύπη του για την προφανή έλλειψη ενθουσιασμού της Γερμανίας για αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

  «Ορισμένες χώρες, και η Γερμανία είναι ανάμεσά τους, είναι κατά του εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου», είπε ο Ζελένσκι.

  Οι διαπραγματευτικές ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας έχουν εμπλακεί σε συνομιλίες εδώ και εβδομάδες, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και σε διαδικτυακές συναντήσεις.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ