Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Αισθάνομαι ότι ξαφνικά όλοι είναι…» – Δεν άντεξε και κατέρρευσε ο Τσιτσιπάς

  Λίγο μετά την ήττα από τον Ισπανό Αλκαράθ και τον αποκλεισμό του από το US Open, σε ένα ματς που το κοινό ήταν φανερά με το μέρος του 18χρονου Ισπανού τενίστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας πως «ξαφνικά όλοι είναι εναντίον μου»!

  Ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στα γιουχαΐσματα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν πήρε τάιμ-άουτ να πάει στο μπάνιο για να αλλάξει ρούχα, αλλά και σε παρατηρήσεις που δέχθηκε από τον διαιτητή και τόνισε:

  «Αισθάνομαι ότι ξαφνικά όλοι είναι εναντίον μου. Πήρα το διάλειμμα που έπρεπε για να πάρω τουαλέτα όπως όλοι οι φυσιολογικοί αθλητές. Ίσως μου παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά αν υπήρχε κάποιος κανονισμός που ανέφερε ότι πρέπει να κάνω συγκεκριμένο χρόνο, τότε πιθανότατα θα ακολουθούσα το πρωτόκολλο και θα τηρούσα τον κανονισμό. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω τα ιδρωμένα ρούχα με στεγνά ρούχα».

  Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τα έβαλε με τον Ζβέρεφ και την δήλωσή του ότι στον μεταξύ τους αγώνα ο Έλληνας τενίστα άλλαξε στρατηγική μετά το toilet break, λέγοντας πως “αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν καμία βάση. Η κατηγορία για τον αγώνα στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει, αλλά δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το είπε”.

  Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει πόσα δευτερόλεπτα έχεις στη διάθεσή σου μεταξύ πρώτου και δεύτερου σερβίς. Όμως εγώ σέβομαι τους αντιπάλους που παίρνουν το χρόνο τους κι ας περιμένω 30 και 35 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σερβίς τους, κάτι που μου χαλάει τον ρυθμό. Αυτοί οι παίκτες που όλος ο κόσμος τους ξέρει, κάνουν πολύ ώρα ανάμεσα στα σερβίς και κανένας δεν λέει τίποτα»

  Οσο για το γεγονός ότι το κοινό ήταν υπέρ του Αλκαράθ δήλωσε: «Ήταν μία έκπληξη, αλλά δεν το αφήνω αυτό να με ρίξει, γιατί απλώς κάνω το παιχνίδι μου. Είναι σημαντικό να σε υποστηρίζει το κοινό, αλλά εγώ απλώς πρέπει να βγω και να αγωνιστώ. Δεν έχει σημασία. Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου όμως. Ο καθένας μπορεί να έχει έναν αγαπημένο παίκτη, να διαλέξει πλευρά σε έναν αγώνα. Το έχω νιώσει αυτό, αλλά το έχω αγνοήσει».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ