Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  Αθηνά Λινού: «Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εμβολιασμό παιδιών 12-15 ετών»

  Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στις ηλικίες 12-15 ετών, οι οποίες καλούνται σε εθελοντικό εμβολιασμό με συναίνεση των γονέων επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η καθηγήτρια Ιατρικής και επιδημιολόγος, Αθηνά Λινού.

  Στη Μαρίνα Μάνη εξήγησε ότι τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν διότι είναι μεγάλο ο κίνδυνος νόσησης, καθώς το τέταρτο κύμα της πανδημίας, που προκύπτει από τη μετάλλαξη «Δέλτα», θα έχει πολλά κρούσματα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

  Προκειμένου να καθησυχάσει τους γονείς επισήμανε ότι σε άλλες χώρες, όπως στις ΗΠΑ, έχει προχωρήσει ο εμβολιασμός αυτών των ηλικιών χωρίς να προκύψουν οι παραπάνω παρενέργειες που προκαλούν φόβο και καχυποψία.

  Η καΛινού έκανε λόγο για «δηλητηριώδη παραπληροφόρηση», την οποία έπρεπε να αντικρούει σε καθημερινή βάση, με παρεμβάσεις, μία επιτροπή ειδικών, εάν βεβαίως είχε συσταθεί  με αυτό το αντικείμενο.

  Ανέδειξε επίσης το μεγάλο λάθος της Πολιτείας να μη φροντίσει για τον εμβολιασμό των «αθέατων ομάδων», όπως είναι οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα αφού στερούνται εγγράφων και λογαριασμών.

  Επισήμανε μάλιστα ότι στην Αμερική υπάρχουν πολλά εμβολιαστικά κέντρα στα οποία μπορεί ο καθένας να εμβολιστεί (δωρεάν) χωρίς να είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει ταυτότητα και λοιπά έγγραφα.
   

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ