Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Έρχονται 40.000 πλειστηριασμοί

  Η πορεία της πανδημίας θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την οικονομία τους επόμενους μήνες, αλλά έτσι κι αλλιώς, ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος.

  Όπως γράφει το topontiki.gr από την 1η Ιανουαρίου έρχονται 40.000 πλειστηριασμοί και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που έχουν οι επαγγελματίες να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε τράπεζες και εφορία, θα δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

  Και σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

  Αν θυμάστε την εξαγγελία για ένα φορέα στον οποίο θα πήγαιναν τα κόκκινα δάνεια και θα είχε τη δυνατότητα κάποιος να μείνει μέσα ως ενοικιαστής στο σπίτι του -που δεν μπορούσε να πληρώσει- για 12 χρόνια, δύσκολα θα προχωρήσει αφού τα funds είναι διστακτικά στο να μπουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα λόγω μικρών αποδόσεων. Οπότε όλο αυτό το σκηνικό θα προκύψει μέσα στο 2022 και αν είναι εκλογική η χρονιά, κλάφ’ τα Χαράλαμπε… στις κάλπες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ