Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε και τρίτη δόση εμβολίου κατά του Covid-19 προκαλώντας σάλο

  Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στην Τουρκία η δημόσια παραδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι έλαβε και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, την ώρα που περίπου 50 εκατομμύρια Τούρκοι περιμένουν να κάνουν την πρώτη δόση.

  Μάλιστα το ομολόγησε ο ίδιος σε τηλεοπτική εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση της Τουρκίας. «Έλαβα και την τρίτη δόση. Έλεγξα και τα επίπεδα των αντισωμάτων μου, είμαι μια χαρά και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

  Ο Ερντογάν είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση από το κινεζικό εμβόλιο Sinovac στις 14 Ιανουαρίου 2021. Ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν στην Τουρκία κατά του κορωνοϊού, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου έλαβε τη δεύτερη δόση από το Sinovac.


  Όπως έγινε γνωστό, ο Ερντογάν έκανε και τρίτη δόση στις 10 Μαρτίου, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν η δόση αυτή έγινε με το εμβόλιο της Sinovac ή της Pfizer, το οποίο χορηγείται επίσης στην Τουρκία.

  Σημειώνεται ότι η Τουρκία είναι 5η παγκοσμίως σε συνολικές μολύνσεις από Covid-19, με 5.263.697 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι θάνατοι ασθενών από επιπλοκές του Covid-19 που έχουν καταγραφεί, έχουν φθάσει τις 47.768.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ