Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Abdulhamid Han: Έρευνα ή διεξαγωγή φιέστας; (pics)

  Παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας F. Donmez με ανάρτησή του μας πληροφορεί ότι ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του 4ου γεωτρητικού σκάφους ABDULHAMID HAN και την 9 Αυγούστου θα αποπλεύσει, οι τουρκικές αρχές ακόμα δεν έχουν εκδώσει NAVTEX για την περιοχή των ερευνών.

  Το μόνο που υπάρχει είναι η ΝΟΤΑΜ της Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας που πληροφορεί για την μαζική κίνηση εναέριων μέσων από το αεροδρόμιο της Αττάλειας πρός περιοχή εντός του Κόλπου της Αττάλειας, το χρονικό διάστημα 8-11 Αυγούστου.Με δεδομένο λοιπόν ότι μιλάμε για πτήσεις πολιτικών εναέριων μέσων θεωρείται ως πιθανή η εκτέλεση πτήσεων από και πρός το ABDULHAMID HAN (διαθέτει ελικοδρόμιο για προσγείωση Ε/Π βαρέως τύπου) με ελικόπτερα για την μεταφορά επισήμων, ακόμα και του Ερντογάν.

  Μένει να δούμε λοιπόν (εάν η ΝΟΤΑΜ έχει σχέση με τις δηλώσεις DONMEZ) εάν η περιοχή αυτή θα είναι και η περιοχή των ερευνών ή θα είναι η περιοχή διεξαγωγής της σχετικής φιέστας.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ