Πολιτικός, παπάς και δημοσιογράφος στη λίστα της ντροπής

Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ο ανθρώπινους νους αδυνατεί να συλλάβει ότι στη λίστα της διαστροφής με τους 213 δήθεν ευυπόληπτους πολίτες «υπεράνω υποψίας», οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι, φιγουράρουν τα ονόματα ενός ιερέα, ενός πολιτικού και ενός δημοσιογράφου!

Στο μεταξύ, θέμα ωρών είναι να εκδοθούν τρία νέα εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ένα ένταλμα θα αφορά συγγενικό πρόσωπο του προφυλακισμένου παιδεραστή- μαστροπού, που «πάγωσε» το πανελλήνιο με τη νοσηρή δράση του, ενώ τα άλλα δύο θα αφορούν άτομα τα οποία φέρεται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το κοριτσάκι αντί 50 έως 70 ευρώ, όπως ο 42χρονος πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών από τον Ασπρόπυργο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κατεπείγουσας παραγγελίας που διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης άνοιξαν προχθές οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Οπως δήλωσε ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος των δύο ανδρών, που έπειτα τις απολογίες τους στην ανακρίτρια πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε «δύο κοπέλες», οι οποίες κατήγγειλαν για παρόμοια υπόθεση τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πίσω από τους δύο κατηγορουμένους κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων- μαστροπών.

«Ηδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν – αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, αλλά όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Με συναίνεση

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που είδαν το φως, στην απολογία του στην 33η ανακρίτρια ο «άρρωστος» 53χρονος ισχυρίστηκε πως η μητέρα της 12χρονης πιθανότατα γνώριζε τι συνέβαινε στα πίσω καθίσματα παρκαρισμένων αυτοκινήτων, όπου η ανήλικη αναγκαζόταν να «πουλάει» το άγουρο κορμί της σε διεστραμμένους άνδρες! Ο 42χρονος, από την πλευρά του, υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση του 12χρονου κοριτσιού, το οποίο τον προκαλούσε και τον πίεζε να συνευρεθούν!

«Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω “στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει”, γιατί τσακωνόταν μαζί της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…» είπε, μεταξύ άλλων, ο 53χρονος. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως είχε δώσει 300 ευρώ στη μητέρα της ανήλικης, η οποία εργαζόταν στο κατάστημά του, γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Η 12χρονη με προκαλούσε. Είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Εχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές…!» ανέφερε ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του.

Οπως αναφέρεται στις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της 12χρονης στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ο δήθεν «ευεργέτης» της ερχόταν μαζί της στα ραντεβού της φρίκης. Μάλιστα, της έδειχνε αριθμούς πινακίδων για να μπαίνει σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα, όπου την περίμεναν οι «πελάτες».

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Επαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού» φέρεται ότι κατέθεσε εν μέσω λυγμών. Η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ισχυρίστηκε ότι η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη.

«Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του. Δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της, όχι μέσα τον οίκο ανοχής, αλλά στα εξωτερικά ραντεβού!» είπε.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....