Ο Φουρθιώτης, ο Παπαχελάς, το σκίτσο που προκάλεσε αίσθηση και οι… «άγραφοι» αστυνομικοί (pic)

Εντύπωση προκάλεσε σε δημοσιογραφικούς κύκλους, αλλά και στην πιάτσα γενικότερα, ένα σκίτσο τις προάλλες στην «Καθημερινή» την οποία διευθύνει ο Αλέξης Παπαχελάς.

Είναι ξεκάθαρο ότι το παραπάνω σκίτσο παραπέμπει σε κίτρινη δημοσιογραφία. Το ότι δημοσιεύτηκε στην “Καθημερινή” προκάλεσε αίσθηση. Και η αίσθηση που δημιουργείται στον αναγνώστη – εκτός από την χαμηλού επιπέδου αισθητική που ταιριάζει μάλλον σε παρακμιακές εφημερίδες – είναι ότι ο σκιτσογράφος (όχι ότι το σκέφτηκε μόνος του, αλλά λέμε τώρα) προσπαθεί να συσκοτίσει την υπόθεση Φουρθιώτη και μάλλον να καλύψει εκείνους που πραγματικά συσχετίζονται – μέσα από την κυβέρνηση – με τον Φουρθιώτη. Έτσι και αλλιώς είναι θέμα χρόνου τα ονόματα να βγουν στη φόρα. Όταν τα ονόματα θα βγουν τότε όλοι θα καταλάβουν πόσο μεγάλη ζημιά κάνει στον Μητσοτάκη η εφημερίδα της οποίας προϊστάμενος είναι ο Παπαχελάς. Όχι, ότι μας πέφτει λόγος, απλά το σημειώνουμε. Και δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο ότι στο κάδρο μπαίνει ο Γιάννης Βρούτσης που αποκάλυψε τις σκανδαλώδεις λεπτομέρειες της υπόθεσης Φουρθιώτη και φυσικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, στην εφημερίδα του Αλαφούζου πηγαίνουν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι, αφού το ερώτημα, με βάσει όσα λέγονται και ακούγονται είναι το εξής: Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί;

Και εξηγούμαστε.

Κάποιοι, όμως, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σημείωναν με αινιγματικό τρόπο το εξής: «Γιατί δεν μας λέει ο Παπαχελάς για την αστυνομική προστασία που του παρέχει το κράτος. Και όχι μόνο επίσημα, με τους… “γραμμένους”» αστυνομικούς, αλλά και με τους άλλους, τους “άγραφους”».

Τι να είναι άραγε οι “άγραφοι”; Ώρα είναι να σκάσει άλλο, κυριλέ, νέο σκάνδαλο «φουρθιώτη» και ο Χρυσοχοΐδης να τρέχει και να μην φτάνει ξανά. Θα φύγει η προσοχή από τα αλώνια και θα πάει στα σαλόνια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...