Οι ΗΠΑ παρασύρουν στο χάος Ουκρανία και πλανήτη έπεισαν τον ναζιστή Ζελένσκι ότι μπορεί να κερδίσει

Οι ΗΠΑ παρασύρουν την Ουκρανία στην κόλαση και τον πλανήτη σε μια τραγωδία όπου το domino effect θα προκαλέσει χάος στις οικονομίες και στις κοινωνίες…
Όσο περνάει ο καιρός… αρχίζει και αποκαλύπτεται ότι τελικά οι Ρώσοι έχουν δίκιο… ενώ έχουν επιχειρήσει να ανοίξουν τους διαύλους επικοινωνίας με την Ουκρανία… ο Zelensky απορρίπτει την πιθανότητα διαπραγμάτευσης…
Οι ΗΠΑ έχουν παρασύρει στο χάος την Ουκρανία, αφού έπεισαν τον Zelensky τον Πρόεδρο της Ουκρανίας ότι μπορεί να κερδίσει στρατιωτικά την Ρωσία…
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι μετά την αρχική προέλαση στο Kharkiv οι Ουκρανοί απέτυχαν να διασπάσουν την ρωσική άμυνα ενώ παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες να καταλάβουν την Kherson στην Νότια Ουκρανία… ο ουκρανικός στρατός έχει υποστεί πρωτοφανείς ζημιές..
Έχει εκτιμηθεί ότι κάθε μέρα σκοτώνονται 600 με 1000 Ουκρανοί στρατιώτες και επίσης φαίνεται ότι συνολικά η Ουκρανία έχει χάσει 145.000 στρατιώτες μαζί με σοβαρά τραυματίες.
Ο αριθμός των 145.000 ουκρανών στρατιωτών είναι συγκλονιστικός….

Ο Zelensky και οι επικεφαλής των Ουκρανικών όπλων θυσιάζουν τους Ουκρανούς που σκοτώνονται από τα ρωσικά πυρά και τα drones αυτοκτονίας κατά εκατοντάδες καθημερινά… αλλά ταυτόχρονα το καθεστώς Zelensky έχει λάβει 42,3 δισεκ. δολάρια μόνο σε στρατιωτική υποστήριξη εκ των οποίων τα 28,3 εκατ προέρχονται από τις ΗΠΑ.

Αυτοκτονική στρατηγική για την Ουκρανία από το καθεστώς Zelensky

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να πείσουν τους Ουκρανούς ότι μπορεί να κερδίσουν τους Ρώσους στο πεδίο της μάχης.
Αυτό έχει οδηγήσει καθημερινά πλέον μεγάλη συμμετοχή ουκρανικών στρατευμάτων σε επιχειρήσεις… με αποτέλεσμα να σκοτώνονται κατά εκατοντάδες…
Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στο γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ έπεισαν την Ουκρανία ότι θα μπορούσε να επικρατήσει της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης
Αυτή είναι μια τεράστια τραγωδία και για τις δύο χώρες καθώς θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι παράλογοι θάνατοι έως ότου η Ουάσιγκτον διατάξει την Ουκρανία να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky έθεσε σε ισχύ στις 4 Οκτωβρίου την απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας που απαγόρευε κάθε συνομιλία με τον Ρώσο ηγέτη Putin. Στις 14 Οκτωβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η θέση της Ουκρανίας στις συνομιλίες με τη Ρωσία άλλαξε τη στιγμή που τα ρωσικά στρατεύματα αποσύρθηκαν από το Κίεβο

Οι εθνικιστές του AFD προτείνουν την άμεση κατάργηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας…

Η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να άρει όλες τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να σταματήσει να προμηθεύει όπλα τους Ουκρανούς, καθώς και να μετριάσει τη μονομερή εστίασή της στις ΗΠΑ ανέφερε ο Tino Chrupalla, συμπρόεδρος της ακροδεξιάς για τη Γερμανία (AfD δήλωσε στην Bundestag.

«Εσείς με τη μονόπλευρη εστίασή σας στις ΗΠΑ οδηγείτε τη γερμανική οικονομία στην καταστροφή.
Το βλέπουμε καθημερινά» τόνισε ο αρχηγός του κόμματος. Εγκαταλείψτε την πολιτική κυρώσεων και σταματήστε να προμηθεύετε όπλα στην Ουκρανία.
Βοηθήστε στην επίλυση της σύγκρουσης στην Ευρώπη μέσω διαπραγματεύσεων επισήμανε ο Chrupalla στον καγκελάριο της Γερμανίας Scholz»

Υπενθύμισε ότι η Σουηδία αρνήθηκε να μοιραστεί τις πληροφορίες της σχετικά με το θέμα με τη Γερμανία.
«Έτσι μοιάζουν οι σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη εντός της ευρωπαϊκής κοινότητας;
Έτσι πρέπει να μας συμπεριφέρονται οι φίλοι;» ρώτησε ο ακροδεξιός γερμανός πολιτικός.
«Εμείς, η Γερμανία, με τη Nord Streams είχαμε και έχουμε την ευκαιρία να παρέχουμε αξιόπιστη παροχή ενέργειας σε προσιτές τιμές», επεσήμανε ο Chrupalla.

Η Nord Stream AG ανέφερε ότι τρία νήματα των υπεράκτιων αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 είχαν υποστεί άνευ προηγουμένου ζημιά στις 27 Σεπτεμβρίου.
Σουηδοί σεισμολόγοι αποκάλυψαν αργότερα ότι δύο εκρήξεις καταγράφηκαν κατά μήκος των αγωγών Nord Stream στις 26 Σεπτεμβρίου.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για αυτή την πράξη διεθνούς τρομοκρατίας.

Το ΝΑΤΟ αυξάνει δραματικά την εμπλοκή του στο Ουκρανικό…

Περαιτέρω προμήθειες όπλων στο καθεστώς της Ουκρανίας θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε περισσότερα θύματα, αλλά η συλλογική Δύση δεν ενδιαφέρεται, για τους χιλιάδες ουκρανούς νεκρούς.
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ σε επίπεδο υπουργών Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 12-13 Οκτωβρίου ήταν άλλη μια απόδειξη των συνεχιζόμενων προσπαθειών των συμμάχων του ΝΑΤΟ να υποδαυλίσουν την αντιπαράθεση στην ευρωπαϊκή ήπειρο».

Το ΝΑΤΟ εμπλέκεται άμεσα…συμμετέχει σε σχέδια για την προετοιμασία του ουκρανικού στρατού για τη χειμερινή εκστρατεία και την αύξηση της αεράμυνας από τους Ουκρανίας.
Πρόκειται να ενισχύσουν περαιτέρω τη στρατιωτική δύναμη της Ουκρανίας ώστε ο Ουκρανικός στρατό θα ξεκινήσει έναν παρατεταμένο πόλεμο.
Η συλλογική Δύση δεν νοιάζεται ότι αυτό αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε δραματικά αυξημένες ανθρώπινες απώλειες.
Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκό Ένωση συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν είναι μέρη στη σύγκρουση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ