Ξετυλίγεται το κουβάρι της ντροπής στον Κολωνό: Ο νέος άνδρας με το κίτρινο αυτοκίνητο που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού της φρίκης

Η σχέση της 37χρονης μάνας με το πρόσωπο-«κλειδί», και γιατί τόν εμπιστευόταν τυφλά – Το κοινό μυστικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις στην υπόθεση των αλλεπάλληλων βιασμών της 12χρονης στο κέντρο της Αθήνας. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού αφορούν σε διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ οι επαφές της με πρόσωπα μυστηριώδη «ανοίγουν» σε βάθος την υπόθεση και φέρνουν στο φως στοιχεία.

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή και τις έρευνές τους σε ένα πρόσωπο-«κλειδί», έναν νέο άνδρα 33 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνος που πήγαινε στο κορίτσι στα ραντεβού της ντροπής, και μάλιστα με τη συγκατάθεση της μητέρας, καθώς είχε σχέση στενή μαζί του και τόν εμπιστευόταν τυφλά ακόμα και για τα χρήματα. Το ερώτημα που «καίει» και απασχολεί την αστυνομία είναι, ποιος ο ρόλος του άγνωστου άνδρα που κυκλοφορούσε μαζί του η ανήλικη και γιατί ήταν ο «έμπιστος» της 37χρονης. Υπενθυμίζεται πως ύστερα από τη σύλληψη και την ανάκριση της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η ίδια κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 37χρονη έως και σήμερα εξακολουθεί να αρνείται την όποια κατηγορία εναντίον της κάτι που επιβεβαιώνει και η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Το μυστηριώδες κίτρινο αυτοκίνητο

Ο 33χρονος άντρας έβγαινε με τη 12χρονη, ενώ σε όλες τις καταθέσεις της μικρής εμφανίζεται με το ψευδώνυμο «Μιχάλης». Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας είναι άτομο έμπιστο της οικογένειας της ανήλικης και βάσει μαρτυριών των γειτόνων της ερχόταν και έπαιρνε με το αμάξι του τη 12χρονη, με την ίδια μάλιστα να τον έχει βγάλει βίντεο και να το έχει δημοσιεύσει στην κοινωνική πλατφόρμα Tik Tok. Σημειώνεται πως ο 33χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για μία καταγγελία που αφορά απειλή προς μία γυναίκα.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....