Κολωνός: Η φρίκη συνεχίζεται στον ανακριτή – Το εύρημα «φωτιά» στον λογαριασμό της μητέρας

Στο επίκεντρο της υπόθεσης των αλλεπάλληλων βιασμών του ανήλικου κοριτσιού του Κολωνού βρίσκεται η ίδια της η μητέρα, η οποία σήμερα Δευτέρα 17/10, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθούν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες έπειτα από εντάλματα, 33 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είχε καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό της μητέρας και να είχε έρθει σε επαφή με το παιδί μέσω Viber. Ο δεύτερος φαίνεται πως ήταν «πελάτης» του Ηλία Μίχου. Παράλληλα, αναμένεται να οδηγηθεί μετά τον εισαγγελέα στην Ανακρίτρια και ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Η μάνα αρνείται ότι εξέδιδε την κόρη της

Η 37χρονη είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συγκλονιστικής υπόθεσης, καθώς αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας την οποία αρνείται. Σήμερα θα πρέπει να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι. Η κατηγορία που η μητέρα του παιδιού «μοιράζεται» με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο πρώην εργοδότη της, Ηλία Μίχο, αφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία που, κατά τη δικογραφία, την τοποθετούν στην πλευρά με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά το κοριτσάκι. Στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα. Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που την φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Κατά τον Ηλία Μίχο, ο οποίος αποδέχθηκε μόνο ότι «είχε συνευρεθεί» με το παιδί, η 12χρονη του είχε πει πως πριν από εκείνον «είχε πάει και με άλλους άντρες». Η συνήγορος της 37χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου δήλωσε πως όσα ισχυρίστηκε ο Ηλίας Μίχος στην Ανακρίτρια αποδεικνύουν ουσιαστικά πως η μητέρα του κοριτσιού δεν γνώριζε τίποτα. Η υπεράσπιση της μητέρας του παιδιού επιμένει πως δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της και πως όσα την κατέστησαν κατηγορούμενη δεν είναι σημαντικά και πάντως υπάρχουν εξηγήσεις που θα παραθέσουν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού. Ειδικά για τα ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της μητέρας, ο κ. Λύτρας έχει δηλώσει πως «η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...