«Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια αμερικάνικες υπηρεσίες…» – Σοκαριστικές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία (vid)

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Azovstal καθώς οι εναπομείναντες μαχητές του νεοναζιστικού Τάγματος Αζοφ, επιχειρούν να «δραπετεύσουν» από το βιομηχανικό συγκρότημα.

Ο Β.Πούτιν είχε δώσει εντολή να αποκλειστεί ο χώρος και οι εναπομείναντες Ουκρανοί είτε θα παραδοθούν λόγω πείνας και έλλειψης νερού, είτε στο τέλος θα πεθάνουν από ασιτία και δίψα, πάντως ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήθελε να χαθούν ρωσικές ζωές σε μάχες μέσα στα υπόγεια συγκροτήματα του Azovstal τα οποία βρίσκονται σε πέντε υπόγεια επίπεδα.

Οι Ρώσοι αυτό κάνουν και όταν επιχειρούν οι Ουκρανοί να διασπάσουν τον «κλοιό» τότε χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό εναντίον τους.

Πάντως, οι ουκρανικές προσπάθειες διαφυγής, δείχνουν πως δεν υπάρχει πλέον αυτάρκεια σε νερό και τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και προφανώς εξαντλούνται και τα αποθέματα πυρομαχικών.

Nα σημειώσουμε ότι σοκαριστικές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και κυρίως στο Azovstal, εκεί που παραμένουν «ταμπουρωμένοι» εκατοντάδες Ουκρανοί μαχητές του Τάγματος Αζόφ, έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος.

«Όλοι αυτοί είναι βαρεμένοι με ναρκωτικά. Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια αμερικάνικες υπηρεσίες το προηγούμενο διάστημα από τις ΗΠΑ. Χαπάκια τα οποία μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ζόμπι. Δεν πονάει, δεν αισθάνεται. Είναι σε μία συνεχή ηρεμία. Είναι πάρα πολύ ισχυρές ουσίες. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα το έχουμε δει και σε άλλες επιμέρους περιπτώσεις, αλλά τώρα εδώ πέρα πραγματικά κάνει θραύση. Χαπάκια τα οποία τα παίρνουν και δεν πονάνε όταν τραυματίζονται».

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως στο AZOVSTAL δεν υπάρχουν μόνο ξένοι μισθοφόροι, αλλά στελέχη του ΝΑΤΟ, τους οποίους με ειδική αποστολή το FBI θέλει να σώσει!

Οι Δυτικοί δεν θέλουν να πέσουν σε ρωσικά χέρια οι δεκάδες πράκτορες από χώρες του ΝΑΤΟ και ειδικότερα Αμερικανοί και Βρετανοί, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον ρόλο της Δύσης στην ουκρανική σύγκρουση.

ΠΗΓΗpronews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...