Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Όταν η Ντόρα βράβευε τον Ερντογάν και η Νατάσα Καραμανλή περπατούσε χέρι – χέρι με την Εμινέ

  Μία «βουτιά» στην πρόσφατη ιστορία κάνει το zougla.gr. Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι Δήμαρχος Αθηναίων και ο Ερντογάν πρώην Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και πια πρωθυπουργός. Είναι Μάιος του 2004. Ο πολλά υποσχόμενος Τούρκος πολιτικός βρίσκεται στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη. Είναι η περίοδος του «Σχεδίου Ανάν».

  Η Ντόρα νέα, ο Κώστας Καραμανλής νέος, η Νατάσα επίσης νέα όπως και η Εμινέ, η σύζυγος του Ερντογάν. Η Ντόρα Μπακογιάννη βραβεύει τον Ταγίπ και η Νατάσα χέρι- χέρι ξεναγεί την Εμινέ με την μαντήλα της στην Ακρόπολη.

  Δύο μήνες αργότερα, τον Ιούλιο, ο Κώστας Καραμανλής, ήδη πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις εκλογές του Μαρτίου, επεκτείνει τις φιλικές του σχέσεις με τον Ερντογάν. Γίνονται κουμπάροι στον γάμο της κόρης του πρωθυπουργού της Τουρκίας. «Καρντάσι», αδερφέ δηλαδή, τον αποκαλεί ο Ερντογάν και «Ταγίπ Μπέη» τον προσφωνεί ο Καραμανλής. Όλα μέλι γάλα. Δεν κράτησε και πολύ αυτό το βραχύ ταξίδι του μέλιτος.

  Δείτε το video από την βράβευση στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τα χαμόγελα περισσεύουν. Για την ιστορία, η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου του 2004.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ