Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

«Μαθαίνω να βλέπω τον Άνθρωπο» – Η MYTILINEOS υλοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσβασιμότητας και Εξοικείωσης με τη Διαφορετικότητα

Η MYTILINEOS, πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας του Νομού Βοιωτίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.), υλοποίησε...
More

  Latest Posts

  Υπουργοί «στον κόσμο τους» πανηγυρίζουν και δεν βλέπουν καμία κρίση

  Στον κόσμο τους βρίσκονται οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αρνούμενοι να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, που δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα λόγω της ενεργειακής κρίσης που έχει σαρώσει τα πάντα.

  Σειρά πρωτοκλασάτων υπουργών πανηγύριζε χθες για τη δήθεν καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας, την ίδια ακριβώς ώρα που οι πολίτες σκέφτονται διπλά και τριπλά να βάλουν πλυντήριο ή να ανοίξουν τον φούρνο! Πρώτος και καλύτερος -ποιος άλλος;- ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επέμενε ότι η οικονομία πάει πολύ καλά, εκτίμησε ότι ο πληθωρισμός θα πέσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ σημείωσε ότι το σενάριο μείωσης του ΦΠΑ στα τρόφιμα είναι στο τραπέζι.

  Ακολούθησε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει χτίσει ένα επαρκές, μέχρι στιγμής, δίχτυ ασφαλείας έναντι της οικονομικής κρίσης, ενώ κατέθεσε και πίνακα με στοιχεία που, όπως είπε, δείχνουν ότι τα ελληνικά νοικοκυριά πληρώνουν από το χαμηλότερο ρεύμα στην Ευρώπη… Αυτές οι αναφορές του υπουργού Οικονομικών προκάλεσαν -ευλόγως- την αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, που άρχισαν να απαντούν από τα έδρανα, με πρώτο και καλύτερο τον Σωκράτη Φάμελλο του ΣΥΡΙΖΑ, που του φώναξε «δεν ντρέπεστε να λέτε ψέματα;». 

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος μίλησε για «αξιοθαύμαστη αντοχή» της ελληνικής οικονομίας στις διαδοχικές κρίσεις, ενώ υποστήριξε πως «η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει στην ίδια ρότα και τον χειμώνα, παρότι θα έχουμε πίεση με τα επιτόκια και υψηλή τιμή των καυσίμων. Θα μπορέσουμε να περάσουμε χωρίς ύφεση».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ