Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Το τζάμπα πέθανε» θα το πληρώσει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ στις εκλογές

  Σάλος δημιουργήθηκε από την χθεσινή δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος αποκάλεσε τους χιλιάδες Έλληνες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το ρεύμα… «τζαμπατζήδες»!

  «Σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο τζάμπας πέθανε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ (ναι αυτός που έχει 18 ακίνητα στην κατοχή του και χρέος 259.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων).

  Οι Έλληνες όμως δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ όχι γιατί είναι «τζαμπατζήδες», αλλά γιατί με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη η τιμή του ρεύματος έχει εκτοξευθεί στα ύψη, καθώς καταγράφονται αυξήσεις κοντά στο 200%!

  Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεισε τις λιγνιτικές μονάδες, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να υπερψηφίσει τις κυρώσεις στη Ρωσία και τώρα κινδυνεύουμε με διακοπή παροχής φυσικού αερίου από τη Ρωσία.

  Η ίδια κυβέρνηση ξεπούλησε τη ΔΕΗ, με τον Κωστή Χατζηδάκη να πανηγυρίζει τότε και να λέει ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, φτιάχνει υπερπολυτελή βίλα στην Τζια, με την κυβέρνηση να τον καλύπτει απόλυτα!

  Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Οικονόμου βγήκε και σήμερα -στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά- και αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την προκλητική δήλωση που έκανε χθες.

  Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που η κυβέρνηση αποκάλεσε «τζαμπατζήδες» τους Έλληνες πολίτες, καθώς το ίδιο έχει κάνει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Πριν από λίγους μήνες ο Κ.Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στους ανεμβολίαστους και είχε πει «υπάρχουν και άνθρωποι που είναι καχύποπτοι αυτοί που λένε δεν βαριέσαι να το κάνουν οι άλλοι, αυτοί είναι οι τζαμπατζήδες. Το τζάμπα πέθανε».

  Αλλά και ο υπουργός Στέλιος Πέτσας είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες για «τζαμπατζήδες της ανοσίας».

  Το «τζάμπα πέθανε» λοιπόν και αυτό θα το καταλάβουν πάρα πολύ καλά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές -όποτε και εάν γίνουν αυτές!

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ